Sub navigatie


Waarom vander Loo?
Unieke Combinatie
Persoonlijk
Top kwaliteit
Betrouwbaar
Creativiteit


 

Over ons
vanderLOO

vanderLOO is de partner als u een echt goed en bijzonder evenement wilt laten organiseren. Wij bedenken concepten, themafeesten, bijzondere events en unieke bijeenkomsten die herinneringen blijvend maken. Van illusies en wensen creëren wij een realiteit. Voor een middag of een avond, tijdens uw event. Waar dan ook. Van idee tot organisatie en uitvoering zijn wij uw partner.

Alles voor uw evenement

Bij ons vindt u alles wat nodig is om uw evenement te realiseren. Van het eerste idee tot de uiteindelijke uitvoering van het evenement, wij hebben de gehele organisatie die uw bedrijfsfeest, opening of huwelijk mogelijk maakt. Dat is handig, want juist door die combinatie van disciplines werken we efficiënt en creëren we meer dan anderen voor mogelijk houden. Zonder dat u te maken heeft met verschillende contactpersonen en ingewikkelde draaiboeken. Want ook daar hebben wij de mensen voor. En slechts een is uw persoonlijke contactpersoon.

Familiebedrijf in de evenementenbranche

Als familiebedrijf zijn wij al tientallen jaren actief in de evenementenbranche. Met een enorm netwerk en nog meer ervaring hebben wij al heel veel evenementen bedacht, ontwikkeld en uitgevoerd. In onze klantenkring vinden wij veel terugkerende klanten die ons ook weer bij andere bedrijven en particulieren aanbevelen. En vele bekende artiesten en sprekers laten zich graag voor onze evenementen boeken.

Aandacht voor elk detail

Een evenement met een bijdrage van vanderLOO kenmerkt zich altijd door de gedetailleerde uitvoering. Het bekende ‘puntje op de i’ is bij ons nog niet genoeg. Wij hebben aandacht voor elk detail; van de aankleding, catering en entertainment tot de verzorging van de artiesten en technici aan toe. Wij zorgen goed voor u, uw gasten en de mensen die het voor u mogelijk maken. Omdat wij willen dat het voor iedereen feest is. Want alleen dan wordt het pas echt bijzonder.

Laten wij eens kennismaken

Wilt u eens kennismaken met de mensen achter vanderLOO en uw wensen of ideeën bespreken? Wij leren u graag kennen. Neemt u contact met ons op?

 Laatste blog berichten
15
mrt
 


De Efteling viert feest! 65-jarig jubileum en de 5,18 miljoenste bezoeker heeft dit mooie attractiepark bezocht. We zijn bijzonder trots dat we alle 2.500 medewerkers van de Efteling mochten verrassen op een hele specia…
 
09
mrt
 


Een mijlpaal die gevierd mocht worden! Een Vintage Circus Feest was de wens en mochten wij tot in detail uitvoeren!
 
Klanten over vander Loo
vanderLOO party & business events 2017-11-08 10:16:45.
5
star
star
star
star
star
Het feest was super! Wij hebben heel veel positieve reacties gekregen.
Onze jubilaris was helemaal overdonderd.
Al met al kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde avond.

Bedankt voor de prett…
Van Halteren