Sub navigatie


Waarom vander Loo?
Persoonlijk
Unieke Combinatie
Creativiteit
Top kwaliteit
Betrouwbaar


 

De catering van een evenement
De liefde van de man gaat door de maag, maar die van de vrouw net zo goed. Zeker als het is klaargemaakt door een kok met passie voor zijn vak en met verse ingrediënten die puur, eerlijk en heerlijk zijn. Kwaliteit in catering dus met gerechten ter plekke bereid door onze keukenbrigade voor de gasten tijdens uw evenement.

Altijd ter plekke bereide gerechten

De keukenbrigade bestaat uit vakmensen, koks met passie voor koken, mooie ingrediënten en aandacht voor presentatie. Zij bereiden op locatie de gerechten onder het oog van uw gasten. Dat kan uit prachtig ingerichte open keukens of via chefs’ tables. Uw gasten krijgen zo altijd een vers gerecht van de hoogste kwaliteit.

Culinaire ondersteuning bij uw evenement

Doordat elk evenement vanaf het begin door ons projectbureau wordt begeleid, zijn de chef-koks er ook vanaf het begin bij betrokken. De gerechten worden speciaal voor uw evenement bedacht of geselecteerd zodat zij bijdragen aan de ambiance en uitstraling van uw evenement en het verhaal ervan ondersteunen.

Kennismaken met onze catering?

Een bijzonder evenement kan niet zonder tongstrelende catering. De evenementen van vanderLOO staan dan ook bekend om de smaakvolle culinaire aankleding die altijd passend is. Dus of u nu kiest voor haute cuisine of liever een mooie Hollandse bitterbal serveert, wij verzorgen en cateren het graag. Wilt u daar meer over weten en zelf ook eens proeven wat wij u en uw gasten kunnen serveren? Maak dan een afspraak met ons. Wij regelen vervolgens de rest.
Laatste blog berichten
15
mrt
 


De Efteling viert feest! 65-jarig jubileum en de 5,18 miljoenste bezoeker heeft dit mooie attractiepark bezocht. We zijn bijzonder trots dat we alle 2.500 medewerkers van de Efteling mochten verrassen op een hele specia…
 
09
mrt
 


Een mijlpaal die gevierd mocht worden! Een Vintage Circus Feest was de wens en mochten wij tot in detail uitvoeren!
 
Klanten over vander Loo
vanderLOO party & business events 2017-11-08 10:16:45.
5
star
star
star
star
star
Inmiddels zijn wij terug van onze huwelijksreis, nog steeds aan het nagenieten van onze bruiloft!

En wauw, wat hebben jullie er iets moois van gemaakt zeg.

Wij willen jou en collega's ontzetten…
Huwelijk